Ředkvičky s mletým masem
Suroviny
0,5kg mletého masa, 4 svazky ředkviček, 1 okurka, 5 stroužků česneku, olej, škrobová moučka, 1 a půl lžičky vegety, 3/4 lžičky zázvoru, 3/4 lžičky mletého kmínu, 3 lžíce sojové omáčky, 3 lžičky cukru, lžíce octa, sůl
Postup
Nakrájené ředkvičky osolíme a smažíme na prudkém ohni asi 8 min. Na zbylém oleji osmažíme mleté maso až zbělí. Obsah obou pánví smícháme, přidáme okurku a koření. Na závěr ochutíme prolisovaným česnekem, sojovou omáčkou, cukrem, octem a zahustíme škrobovou moučkou. Omáčka musí být hustá. Podáváme s rýží nebo chlebem.
Autor
Jindřiška