Masová směs v alobalu
Suroviny
4 plátky vepřové kýty, 3-4 lžíce oleje, 2 lžíce vody, 2 cibule, 4 rajčata, 4 žampiony, sůl, pepř, sójová omáčka, 4 lžíce másla
Postup
Maso naklepeme a pokrájíme na tenké nudličky, za stálého míchání je opečeme na rozehřátém oleji. Poté je rozdělíme na čtyři pláty alobalu a přelijeme vypečenou šťávou, kterou jsme naředili vodou. Cibuli pokrájíme na kolečka, rajčata a oloupané žampiony na plátky a rozložíme na maso. Osolíme opepříme, pokapeme sójovou omáčkou a na každou porci položíme 1 lžíci másla. Alobal uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva. Pečeme buď na grilu nebo ve vyhřáté troubě.
Autor
Jindřiška