Azulu
Suroviny
vepřové ramínko, sterilizovaná zelenina Pálava, čerstvá rajská jablíčka, cibule, česnek, plnotučná hořčice, sádlo, worcesterová omáčka, mletá pálivá paprika, solamyl, sójová omáčka, pepř, sůl
Postup
Na rozehřáté sádle orestujeme na kolečka pokrájenou cibuli a jemně nakrájený česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opeříme, zakápneme , worcesterovou omáčkou, přidáme mletou papriku a trochu sójové omáčky. Dobře promícháme. K poloměkkému masu přidáme sterilizovanou zeleninu a na mírném ohni necháme probublávat. Na závěr vmícháme plnotučnou hořčici společně s kečupem, a ještě necháme důkladně prohřát. Podle potřeby zahustíme solamylem rozpuštěným v trošce vody. Podáváme nejlépe na malých teplých bramboráčcích zdobené kolečkem rajského jablíčka.
Autor
Jindřiška