Imuno H2 vodíkový inhalátor

Reklama

Hovězí pečeně v sýru

Suroviny

hovězí maso, anglická slanina, cibule, česnek, mrkev, petržel, celer, rozmarýn, olej, červené víno, máslo, mléko, vejce, parmazán, strouhanka, zakysaná smetana, muškátový oříšek, tymián, bobkový list, hladká mouka, čerstvá zelená petrželka, pepř, sůl

Postup

Česnek oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozmarýn, tymián, sůl, pepř a česnek roztlučeme v hmoždíři a touto směsí důkladně potřeme očištěné hovězí maso. Necháme na chladném místě odležet. Mrkev, petržel a celer očistíme a nakrájíme na menší kousky. V pekáči rozehřejeme olej a naložené maso na něm po všech stranách osmahneme. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu, jemně nakrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a dál opékáme. Potom vše podlijeme červeným vínem a trochou vody. Přidáme bobkový list a posekanou zelenou petrželku, přivedeme k varu a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě asi hodinu a půl. Mezitím si připravíme křupavý obal. V hrnci dohladka umícháme hladkou mouku a mléko. Za stálého míchání uvedeme do varu. Přidáme hrudku másla a odstavíme. Vmícháme vejce, přidáme strouhaný parmazán, strouhanku, osolíme, opeříme a přidáme strouhaný muškátový oříšek. Maso vyjmeme z pekáče a položíme ho na vymaštěný plech. Výpek přecedíme a dáme ho stanou. Povrch masa potřeme připravenou sýrovou směsí a pokapeme rozpuštěným máslem. Takto upravené maso dáme do rozpálené trouby na deset minut zapéct. Přeceděný výpek uvedeme do varu a zahustíme světlou jíškou z hladké mouky a másla. Dobře rozmícháme, ochutíme pepřem a solí a zjemníme zakysanou smetanou. Ještě jednou krátce povaříme. Pečeni upravíme na předehřátou mísu a omáčku podáváme zvlášť.

Autor

Jindřiška

Zpět na předchozí­ stránku

Náš tip

Robotická sekačka LUBA

Robotické sekačky LUBA. Robotická sekačka LUBA 2 AWD - bezdrátová technologie podpora AI Vision, pohon 4x4, silné motory.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je jejich výška a také bezúdržbovost. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Olivová servírovací prkénka

Servírovací kuchyňská prkénka z olivového dřeva. Široký výběr prkének s  nádhernou kresbou dřeva. Ruční výroba z dílny italského řemeslníka. 

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.